Beoordelingen van La Cubanita Zaandam

Recente recensies van La Cubanita Zaandam

4 sterren na 128 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Toen het restaurant open was, ging ik graag heen. Maar afhalen is mij onwijs tegen gevallen! We kregen zwarte aardappelschijfjes, dit kan echt niet! De patat en andere hapjes waren zacht, slap en taai. Alsof de hele bak zo in de magnetron is gegaan waarna alles slap is geworden in plaats van een krokant laagje. De vis gerechten waren erg droog. Verder zat er heel erg weinig saus op de gerechtjes, alleen om te dippen waren saus bakjes meegeleverd.. Bijvoorbeeld bij de kipspiesjes ben ik een lekkere kruidige saus gewend, dit was nu 1 druppel. Sorry ik wilde dit restaurant graag steunen, maar hier bestel in niet meer. Het voelt als zonde van het geld. Er volgt nog telefonisch contact.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk Bezorgen altijd goed op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon lekker, zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd, nog goed warm, eten was heerlijk. Enige minpuntjes was dat ik tomatenspiesjes had besteld maar zalm kreeg. Gelukkig konden de heren het waarderen dus het was uiteindelijk niet erg.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was goed geregeld, blijft lang genoeg warm allemaal. Het drinken dat erbij geleverd wordt is al gekoeld. Smaakte heerlijk allemaal! Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top! Heerlijk gegeten!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en precies op tijd

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Dat is heel lekker eten!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

‘S Middags op tijd besteld, eten kwam precies op tijd binnen. En het was heerlijk! Volgende x weer!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en zeker genoeg. De spareribs waren helaas wel wat lauw en de champignons zaten in aluminiumfolie waardoor je dit gemakkelijk binnen kon krijgen. Kwa smaak vielen ze ook iets tegen.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging stond gepland voor 18.20. Het eten was net voor 18.00 aangekomen. Super. Was heerlijk!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoete aardappelfriet was iets te bruin gebakken, (tegen verbrand aan) de rest was goed en warm..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas was het grootste gedeelte van de sausjes vergeten. Ook krijg je een heel klein stuk brood als je het extra besteld.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke tapas gegeten

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en zeer goede service.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Brood met Alioli wel betaald, niet ontvangen. De rest was echt super lekker. Eten was goed warm en snel bezorgd...

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en 5 minuten te vroeg bezorgd😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top! Het wad weer heerlijk. En keurig snel en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was iets later dan besteld, maar daar was over gebeld. Dus prima. Het eten was - voor het te betalen bedrag - prima en we hebben er echt van genoten

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Op vrijdag een grote bestelling bij La Cubanita geplaatst. Vaak met ons gezin bij diverse vestigingen van La Cubanita gegeten, nu voor de eerste maal online besteld. Een vrij grote bestelling, want mijn ouders kwamen bij ons eten. De bestelling was voor zaterdag. Althans dat dachten wij. We hadden het verkeerd ingevuld en vrijdagavond werden we gebeld dat de bestelling klaarstond. oeps. ! in 33 minuten hadden de bikkels van vestiging Zaandam onze grote bestelling verwerkt. Na overleg met de bedrijfsleider, kregen we te horen dat we zaterdag onze opnieuw bereidde bestelling konden ophalen. Foutje van onze kant kon gebeuren. Geweldig! wat een service en begrip. Toppers. Zaterdag de bestelling opgehaald, stond op afgesproken tijdstip klaar. Keurig verpakt. koud bij koud, warm bij warm. Brood was nog warm. voldoende sausjes. Ook servetten en de bekende vochtige verpakte doekjes zaten in de tassen en als helemaal goed detail, de bekende verpakte pepermuntjes. Het eten was weer als vanouds

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan niet anders zeggen dan TOP!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De smaak is zoals je gewend bent van La Cubanita, heel goed. De hoeveelheid wat je krijgt daarentegen was weinig voor wat je betaald

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zo waar nog heet toen we het kregen! Heerlijk gegeten. De porties waren ook iets groter dan je gewend bent bij la cubanita, dat is nooit erg ;)

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten, porties zijn lekker groot voor wat je bestelt. Top!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op het juiste tijdstip Eten lekker

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service levering op tijd en warm. Lekker gegeten bedankt

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip was heel erg droog en hard, de kroketjes daarentegen te zacht.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle bezorging, wat een feestje!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed waar voor je geld. Netjes op tijd bezorgd en warm.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel goed en echt nog goed warm dat het aankwam! Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer genieten 👍🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was warm maar volgens ons is dat een verbeter puntje.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk, perfect op tijd en lekker warm!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas kunnen we niet bij het restaurant eten dus hebben we gekozen voor afhalen. We hebben heerlijk gegeten thuis en genoten van alle tapas die we besteld hadden. Dit gaan er zeker vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben lekker gegeten, het was genoeg en voor herhaling vatbaar! Tippie: voor afhaal ook bijv lekkere (evt koude) pastasalades of andere salades

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker, helaas miste we de sauzen bij de aardappels en de zoete aardappel. Dit is juist het geen wat de aardappels en zoete aardappel zo lekker maakt.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg klantvriendelijk! En super fijn dat jullie nog een keertje het eten hebben gemaakt aangezien we te laat kwamen door omstandigheden! Het eten zelf was ook echt heel lekker. Super tevreden!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, snel bezorgt. Gewoon doen!

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Ook was het nog op een goede temperatuur. Complimenten aan de kok 👍

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Sausjes vergeten mee te geven. Ik werd netjes gebeld. Kon de sausjes ophalen en heerlijk eten thuis.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig op tijd gebracht! 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde wat langer en daar werd ik netjes over gebeld. En zonder te vragen een toetje. Oja het eten was lekker;)

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Carpaccio was op 1 bord niet vers. Kip in hongsaus was niet echt krokant zoals normaal. De saus bij de cheesecake was vergeten. Lijkt alsof er haast bij was vandaag. Dit ben ik niet gewend van ze.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd door een uiterst vriendelijke dame. Eten was supergoed verpakt en daardoor ook nog goed warm. Varkenshaas is spek was zelfs nog extra ingepakt zodat de saus niet "overliep". Eten was erg lekker

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en heel snel bezorgt. Toppie

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals we dat konden verwachten van La Cubanita. Helaas waren de gefrituurde zoete aardappelfrietjes wel wat sompig.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top. Warm en goed van smaak. Aanrader

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het ziet er goed verzorgd uit en het is ook erg lekker. Bezorging ook top.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn helaas alle drie ziek geweest na het eten. We eten vaak bij la cubanita en hebben dit nog nooit eerder meegemaakt.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2x Tapasbox en carpaccio, alles was erg lekker, goed warm en we hebben heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele aardige bezorger, onze deurbel was stuk, dus dan een klopje op het raam. Het eten werd volgens afspraak tijd gebracht en het eten was heerlijk. Kortom een aanrader.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook thuis lekker gegeten. Vlot bezorgd. Jammer dat niet betaald kon worden via thuisbezorgd.nl maar gelukkig kon je ook nog gewoon via de site van La Cubanita bestellen. Vreemd dat op een bestelling van 50 euro nog 25 cent transactiekosten werden berekend.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had het restaurant in de middag gebeld met wat vragen die ze uiterst netjes beantwoordde. Die avond via de website besteld en heel snelle levering. Super lekker. Alleen vond ik persoonlijk de champignons niet lekker. Broodje was ook erg lekker erbij! Alles goed verpakt.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We werden keurig gebeld toen de bezorgtijd iets uit liep (lees: 10 min) en kregen er een heerlijk stukje cheesecake bij. Het eten was zoals in het restaurant zelf: smullen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Net zo goed als je daar eet. Goed en netjes verpakt. Thuis dus gewoon leuke kleine “hapjes” Enige minpunt: ze bezorgen niet in ons postcodegebied Maar als dat het enige is....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam wat later dan gevraagd, maar dit is heel netjes doorgeven via een telefoontje. Alleen de kipspiesjes waren best hard verder was het eten erg lekker en goed verzorgd.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was wat later en koud

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik hoopte op iets bijzonders, maar het was meer een Spaanse snackbar. Allemaal vet of gefrituurd. En de gamba’s waren veel te heet gekruid. Niet lekker. Bovendien zouden ze bezorgen, maar moesten we ineens afhalen. Ik sla even over volgende keer. Wat een deceptie.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk! Netjes een telefoontje gekregen dat door onverwachte drukte het eten wat later zou zijn.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten alleen zoete aardappel patat helemaal zacht, Die was helaas niet lekker meer

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo fijn dat ik nu eten kan bestellen bij mijn favoriete restaurant. Snel bezorgd en heerlijk genoten. Ik ga zeker vaker bestellen. 😊

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt geweldig, we gaan zeker nog eens bestellen.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, zoals gewend. Was ook goed verpakt en kwam warm aan

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, top service💪

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was matig. Het was koud en niet gelijke porties tapas

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, het eten netjes ingepakt en warm.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar, heerlijk en genoeg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben nu een aantal keer la cubanita “afgehaald” maar besloten het niet meer te doen. De porties verschillen enorm om hoeveelheid en de bestelling is nog nooit compleet geweest. Zo zat er gisteren maar 2 kleine stukjes brood bij, miste er tapanade en was de helft van de saus niet te gebruiken omdat de slechte bakjes plat waren. Jammer, we zijn fan van la cubanita, maar de kwaliteit van afhalen laat echt te wensen over.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed en lekker.net als dat we in het restaurant eten!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld. Op afgesproken tijd geleverd, eten was nog goed warm en alles smaakte zoals altijd prima ! Ga zo door

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat wat ik had uitgekozen was lekker. Alleen de spareribs waren niet dat wat ik ervan verwacht had en de keuze vond ik ook wat summier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben het eten zelf opgehaald! Goede service, eigenlijk was de zaak dicht en had ik een bestelling geplaatst en betaald. In overleg hebben ze toch onze bestelling gemaakt, grote klasse!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heel lekker gegeten en goed geregeld zo en op tijd top👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam op tijd, warm en goed ingepakt bij mij bezorgd. Prima, mijn complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Super vriendelijke bezorging en mooi op de afgesproken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was allemaal heerlijk!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben we gesmuld van de heerlijke tapas van La Cubanita. Keurig op tijd bezorgd, hele aardige bezorgster en smullen op ons terrasje. Dat gaan we zeker nog een keer doen!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Supergoed!! Hopelijk gaan jullie snel weer open😊

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit en smaak van het eten was niet zoals ik gewend ben bij La Cubanita. Gamba’s heel anders gemaakt, niet zo lekker als normaal in de knoflookolie uit de oven, Maar vooral droog. Hamburgertjes leken rauw, spareribs waren niet zo lekker. Aardappeltjes ook droog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heel goed geregeld was ook weer eens wat anders om thuis te uit eten moeten jullie erin houden soms niet altijd zin om buiten de deur te eten en is dit een top oplossing

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit is de 2e keer dat we La Cubanita in de Corona periode bestellen. Kwalitatief vonden we het eten beter dan de eerste keer. De porties mogen soms wat groter; Met name porties als zoete aardappel friet zijn erg klein. Bij onze bestelling zat geen brood, terwijl die wel besteld was. Toen ik hierover belde, moest ik men er eerst van overtuigen dat we hem echt niet hadden en kreeg ik dus reactie: “Want hier ligt hij niet”. Hierbij kan de service en klantgerichtheid iets beter. Natuurlijk ga ik namelijk niet de rest van mijn eten koud laten worden om brood op te halen. Toen er werd voorgesteld om geld terug te krijgen, moest ik dat wel even komen halen. Dit getuigt niet echt van klantgerichtheid. Zeker niet voor klanten die buiten de Corona periode zeer regelmatig, ook met grote groepen, op de stoep staan.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, enige puntje van kritiek was dat het bestelde brood behoorlijk hard was.. (te lang in de oven?) Wij gaan zeker nog eens bestellen..

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lange wachttijd maar vooral héél weinig eten op de bestelde tapas borden..zowel koid als warm maar zat amper iets op..erg duur voor wat je krijgt en hie het eruit ziet

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Leuke crew, lekker eten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden besteld met 18.00 u ophalen. Toen we er kwamen werd verteld dat dit met een half u zou uitlopen. Kom je aan de andere kant van de stad vandaan....niet leuk dus. Het was wel in de bevestigingsmail gezet werd gezegd. Tja, die hebikniet gelezen, zit niet continue op mijn gsm. Dus als tip gegeven dat er gebeld moest worden i n zo'n geval. Eten was redelijk, geen hoogstandje maar wel lekker voor een keer. Jammer dat er geen dressing bij zat voor de toast met zalm, dat bij het extra bestelde brood geen aioli zat en ook geen tapenade en geen chutney bij de manchego kaas. Oftewel, t was niet compleet. Hoop dat we er snel weer normaal kunnen eten. Is toch leuker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De smaak van het eten was prima alleen was er wat verkeerd gegaan met de bestellingen van andere filialen waardoor het een half uur uitliep. Ook nog niet het ergste maar als vervolgens een deel van een bestelling ontbreekt en het filiaal dan niet telefonisch bereikbaar is word het wel vervelend. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten kwam minimaal 30 minuten later dan gepland. (Bij la cubanita Zaandam) Het eten was lekker, maar de warme hapjes niet goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten stond gelijk al klaar bij binnenkomst. Was heerlijk, als vanouds genoten van de lekkere tapas! Bedankt voor deze service, ga zo door!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden kaas kroketten die waren zacht geworden van de tomaten saus van de gehakt balletjes omdat het bakje waar het in zat gedeeltelijk gesmolten was.De spar ribs zaten allemaal spiertjes in ,de zoete frieten waren erg donker ,en we vonden het toast van de zalm papierig smaken .Het viel ons heel erg tegen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn gek op tapas dus dachten, laten we helpen en eens ophalen. Wat mij opviel was dat het niet warm was en de dressing bij veel gerechtjes miste. Kwaliteir/prijs verhouding: Duur voor de hoeveelheid. Helaas ..... ophalen blijft bij deze ene keer 😔

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super dat jullie nu ook tijdelijk aan afhalen doen Zo lekker gegeten !!!! Hoop dat jullie ook na de crisis ermee door blijven gaan...wij kunnen niet vaak uit eten samen maar zo halen we het restaurant in huis...HEERLIJK!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is natuurlijk lastig om in deze tijd op deze manier dezelfde kwaliteit te leveren. Nu hadden wij voor de 2e keer besteld en was het weer een bestelling waarbij een aantal dingen vergeten waren. Daarnaast kregen wij bevroren maiskolven waardoor we erg het idee kregen dat eten van de vorige dag werd opgewarmd. Dat niet alles hetzelfde kan zijn als in het restaurant is begrijpelijk maar de best mogelijke versie zou dan wel fijn zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Twee maal zoete aardappel friet gekregen ipv patatas bravas, voorderest prima

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het warme eten was koud en naar verhouding wat je op de foto's ziet krijg je vrijwel weinig voor de prijs die je betaald. Jammer!!!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We haalden onze bestelling op in Zaandam en moesten naar Krommenie. Oven aangedaan voor de zekerheid, met de verwachting om het op te moeten warmen. Het was nog warm! Smaakte heerlijk, bedankt!!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Had der veel meer van verwacht ga in iedergeval nooit meer bestellen wacht wel dat ze weer open zijn om gewoon daar te eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het duurde ruim een half uur langer dan online ingepland. Mensen die later binnen kwamen werden eerder geholpen, Daar naast werden 3 vd 6 gerechtjes niet geleverd. Heel erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk En goed verpakt.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Je betaald veel voor weinig eten. €3,50 per kleine portie in verhouding met wat je moet betalen als je in het restaurant eet is erg duur. Doe dan €2,-

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima zoals altijd. De papieren sausbakjes zijn alleen bij afhalen snel doordrenkt.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Overal lekker, maar we misten wel de saus bij de kip in honing mosterdsaus en de gehaktballetjes. Die waren hierdoor nogal droog. Verder prima hoeveelheid voor de prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is even niet anders. We hebben genoten van de tapas. Keurig verpakt. en zoals altijd heel erg lekker. Bedankt en veel succes en hopelijk over een tijdje gewoon weer in de zaak. Dikke 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

we hebben gebruik gemaakt van de afhaal service en thuis de tapas gerechten gegeten. We hebben heerlijk gegeten en we gaan dit zeker nog een keer doen. Onze voorkeur gaat toch wel om in het restaurant te eten maar in deze tijd is dit een zeer passende oplossing om toch nog te kunnen genieten van deze heerlijke gerechten.